Informatie-kussens

WIJ NEMEN JE GRAAG MEE IN ONZE KUSSEN WERELD.

Hoogste kwaliteit gegarandeerd!

Wouter Snel ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een prachtige kussenset volledig op maat binnen gekregen. We hebben mallen aangeleverd voor de kussens in de boot aangezien sommige vormen zeer specifiek waren. Via de website konden wij stalen van de stof aanvragen die de volgende dag al geleverd werden in een mooi handgeschreven kaartje. De kussens zijn echt van hele hoge kwaliteit, wij hebben de boot al meer dan 20 jaar en verschillende kussenset gehad maar deze kwaliteit is veruit de beste. We hebben gekozen voor de Sunproof Curaçao stof met een afwerking met koord. De vulling is 12cm dik en heerlijk zacht, de Premium variant. We hadden bij meerdere partijen een offerte gevraagd en Matrix was verreweg het goedkoopst. De kwaliteit is echt super en zijn er heel blij mee.

Rob Schulte ⭐⭐⭐⭐⭐

Nieuwe kussens voor onze sloep
Wij hadden voor onze nieuwe boot 4 maatwerk kussens besteld. Deze kussens hebben we prima en keurig op tijd ontvangen! De kwaliteit van de kussens is zeer goed te noemen en eigenlijk boven verwachting. Tijdens het proces werden we keurig op de hoogte gehouden en ook op vragen werd snel en adequaat gereageerd. Ik zou Matrix kussens zeker aanbevelen en bij een volgende order weer benaderen.

M. A.
⭐⭐⭐⭐⭐

Waren op zoek naar kussens op maat die precies moesten passen op de boot. Na contact met de klantenservice kwam er iemand de boot inmeten voor de kussens en alle bootkussens werden opgemeten. De keuze was om mallen voor de kussens aan te leveren of dus iemand langs te laten komen die alle maten van de kussens op locatie komt opmeten. Super handige service en dat bespaarde me veel tijd om zelf alle malletjes te hoeven maken. Voor de stof is er veel keuze en we zochten een goede stof die waterafstotend en waterdicht is voor de bootkussens, daarbij is de keuze gevallen op de Sunbralla stoffen aangezien deze hoger staan aangeschreven dan de Sunproof stoffen.

Gerda Bakker ⭐⭐⭐⭐⭐

Top kussens van hele goede kwaliteit. Ontzettend goede zitcomfort en levertijd conform de website. De afwerking is zeer professioneel en straalt pure klasse uit. Onze meubelen hebben nu een uitstekende uitstraling waar je lekker op wilt blijven zitten. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed. Duidelijke website en uitstekende service. Zeker een echte aanrader als je op zoek bent naar kussens van uitstekende kwaliteit!