BUITENKUSSENS

Gun jezelf een comfortabel buitenleven en kies voor goede kwaliteit buitenkussens.

Snel lekker zitten op je comfortabele buitenkussens? Daar zorgen wij voor! Met onze snelle levering zorgen wij ervoor dat je jouw op maat gemaakte kussens voor buiten binnen 1 week in huis hebt!

Wij helpen je graag met het bestellen van je outdoor kussens op maat. Dit kan uiteraard via mail, telefoon en nu ook met WhatssApp. Wil je dat Daisy of Jeffrey met je meekijkt stuur dan even een foto via de app en je krijgt binnen 24 uur advies op maat.

Al onze ligbedkussens op maat worden met liefde gemaakt in ons atelier in Nederland. Met onze 10 jaar ervaring hebben wij 1 motto: De beste kwaliteit kussens als snelste bij je geleverd!

WIJ ZIJN BEOORDEELD ALS UITSTEKEND DOOR ONZE KLANTEN

kwaliteit Tuinkussens Op Maat

BUITENKUSSENS OP MAAT

Wanneer de zonnestralen zichtbaar zijn en de temperatuur oploopt, ben je het liefst buiten. Het is een plek waar je van de frisse lucht kunt genieten. De geur van bloemen en het gekwetter van alle vogels die ijverig een nestplaats zoeken, maakt je vrolijk. Heerlijk dat het buitenseizoen bezig is!

Wij helpen jou graag om maximaal te genieten van het buitenleven. Met onze buitenkussens op maat weet je zeker dat je er buiten lekker bij zit.

Voor elk type buiten meubel kunnen wij buitenkussens laten maken zoals; ligbed kussens, ligstoel kussens, picknicktafel kussens, matras kussens op maat, buiten sofa stoelen. De all-weather buitenkussens zijn weerbestendig. Buitenkussens op maat bestellen gaat eenvoudig via onze rekentool.

Ontdek onze kussen wereld!

Lichtblauwe buitenkussens op maat, perfect afgestemd op de zithoek, voor een serene en ontspannen sfeer buiten

IN WELKE STANDAARD VORMEN KAN JE KUSSENS VOOR BUITEN LATEN MAKEN?

RECHT BUITENKUSSEN

Voor ligbedkussens op maat kies je altijd voor deze strakke kussens. Ook ideaal voor je picknick tafel of bijzettafeltjes zoals een vierkant buitenkussen 60×60. Ook een prima keus voor als je op zoek bent naar een groot zitkussen voor een buitenbank of een dik matraskussen op maat.

Recht buitenkussen voor ligbedden, picknicktafels, banken en matrassen

PLOF RUGKUSSEN VOOR BUITEN

Deze plofkussens voor buiten geven een knus gevoel. Ook zitten deze rugkussens voor buiten comfortabel.

Plof rugkussen voor buiten, biedt comfort en een knus gevoel

BUITENKUSSENS MET 1 SCHUINE ZIJDE

Voor deze vorm kussen kies je als je outdoor kussens nodig hebt met aan de linkerkant een ongelijke zijde of aan de rechterkant een ongelijke zijde.

Buitenkussens met 1 schuine zijde, voor outdoor gebruik met een ongelijke zijde

BUITENKUSSENS MET 2 SCHUINE ZIJDEN

Wil je buitenkussens laten maken met zowel aan de linkerkant een schuine zijde als aan de rechterkant een schuine zijde, dan kies je hiervoor.

Buitenkussens met 2 schuine zijden, voor buitenmeubilair met zowel links als rechts een schuine zijde

PLOF ZITKUSSEN VOOR BUITEN

Een luxe outdoorkussen op maat, die uitnodigend is om op te zitten. Het buitenkussen is voorzien van rits. Je kan deze maximaal 120cm groot bestellen. Voor een dik zitkussen kies je een dikte van 20cm.

Plof zitkussen voor buiten, uitnodigend om op te zitten, met rits, maximaal 120cm groot, dikte van 20cm

SCHUIN BUITENKUSSEN VOOR RUG

Een prima outdoorkussen wanneer de rugleuning loodrecht op het zitvlak staat. Doordat dit kussen schuin afloopt, zit je een stuk relaxter op je bank of stoel.

Schuin buitenkussen voor rug, ideaal wanneer rugleuning loodrecht staat, zorgt voor comfortabele zithouding

ROND BUITENKUSSEN

Ronde buitenkussens op maat worden voornamelijk gebruikt als ronde zitkussens. Je kan zowel lange ronde kussens als kleine ronde kussens laten maken.

Rond buitenkussen op maat, geschikt voor zitgedeelte, diverse maten beschikbaar

HALFROND BUITENKUSSEN

Deze halfronde buitenkussens op maat worden veel gebruikt in buitenstoelen. Je ziet ze terug als zitkussen in een buitenstoel en ook als rugkussen in een buitenstoel.

Halfrond buitenkussen op maat, ideaal voor buitenstoelen, zowel als zit- en rugkussen
Blauwe buitenkussens op maat geplaatst in een zithoek, zorgen voor een kleurrijke en uitnodigende buitenruimte

WELKE STOFFEN ZIJN GESCHIKT VOOR KUSSENS VOOR BUITEN?

Je wilt dat jouw outdoor kussens weerbestendig zijn. Kies daarom een stof voor buitenkussens die weerbestendig, kleurecht en slijtvast is. Wij hebben een ruim assortiment aan outdoorstoffen die je ook per meter kan bestellen. Deze buitenstoffen zijn waterdicht, afhankelijk van de vulling kan je een ligbed kussen altijd buiten laten liggen. Je kan uit veel verschillende kleuren kiezen, zo kan je blauwe buitenkussens op maat laten maken, groene kussens voor buiten, zwarte buitenkussens, grijze kussens voor buiten, rode outdoorkussens, donkere en nog veel meer.

STOF VOOR BUITENKUSSENSKan tegen vuil en schimmelAll weather proof
Bestand tegen uv straling
OUTDOOR BUDGET★★★★★★★★★★
OUTDOOR FANTASY★★★★★★★★★★★★
OUTDOOR KUNSTLEER★★★★★★★★★★★★★
OUTDOOR SUNPROOF★★★★★★★★★★★★
OUTDOOR SUNBRELLA★★★★★★★★★★★★★★★
OUTDOOR  EXCLUSIVE★★★★★★★★★★★★★★★

WELKE VULLING KIES JE VOOR BUITENKUSSENS

De kussenvulling voor ligbedkussens en andere buitenkussens is zeer belangrijk voor de totale beleving. Doordat wij uitsluitend met de beste kwaliteit vullingen voor buiten werken zijn de buitenkussens op maat van hoge kwaliteit. Je kan de vulling voor een buitenkussen ook los bij ons kopen.

COMFORT BUITENVULLING:

Geschikt voor al je rugkussens voor buiten. Deze vulling is wat zachter dan de andere vullingen en is daardoor ideaal voor een buiten rugkussen.

Comfort buitenkussenvulling - Zachte vulling geschikt voor buitenrugkussens

COMFORT PLUS OUTDOOR VULLING:

Een prima vulling voor al je zitkussens voor buiten. Geeft een redelijk hoog zitcomfort voor je kussen voor buiten.

Comfort Plus outdoor vulling - Redelijk hoog zitcomfort voor buitenkussens

PREMIUM VULLING VOOR BUITENKUSSENS:

De beste kussenvulling om je ligbedkussens op maat van te laten maken. Je kan er heerlijk op liggen, zodat het een matraskussen wordt waar je op kunt slapen. Voor een dik ligbedkussen raden we een dikte van minimaal 10 centimeter aan. Dit is de meest gekozen kussenvulling voor een ligbedkussen op maat.

Premium vulling voor buitenkussens - Ideaal voor ligbedkussens op maat, biedt uitstekend ligcomfort

QUICK DRY FOAM OUTDOOR VULLING:

Je kiest voor deze sneldrogende vulling als je de buitenkussens het hele jaar door buiten wilt laten. Ideaal als je geen ruimte hebt om de kussens voor buiten op te bergen.

Quick Dry Foam outdoor vulling - Sneldrogende optie voor buitenkussens, ideaal voor permanent buiten gebruik

VLOKVULLING VOOR LOSSE BUITENKUSSENS:

Een buiten kussen met vlokjes is een goede vulling voor het plofkussen voor buiten. Je kan deze losse kussens zowel als zitkussens voor buiten of als rugkussens voor buiten gebruiken.

Vlokkenvulling voor losse buitenkussens - Zachte vlokjesvulling voor plofkussens buiten, geschikt als zit- of rugkussen
       Vulling voor outdoorkussensGeGeschikt als outdoor zitkussenGeschikt als outdoor rugkussenGoed waterdoorlatend
CoCOMFORT BUITENVULLING★★★★★★★★★
COMFORT PLUS OUTDOOR VULLING★★★★★★★★
PREMIUM VULLING VOOR BUITENKUSSENS★★★★★★★★★★★★★★
QUICK DRY FOAM OUTDOOR VULLING:★★★★★★★★★★
VLOKVULLING VOOR LOSSE BUITENKUSSENS★★★★★★★★★★★★★★★

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

JEFFREY DE GRAAF

De loungekussens zijn goed op maat gemaakt. Ze zitten lekker en zijn netjes op tijd geleverd.

ELISE VAN WIJNGAARDEN

Mijn ervaring is zeer positief, duidelijke communicatie en zeer behulpzaam.
Na ontvangst van de kleurensamples een keuze kunnen maken. Ze waren erg flexibel bij speciale wensen.

Levering was ook snel, ik raadt het zeker aan!

KIM THIJSSEN

Super blij met onze kussens! Onze lounge area is eindelijk in style. Vriendelijk geholpen en alles is verder volgens afspraak verlopen.

BINNEN 5 SIMPELE STAPPEN JE KUSSEN ONTWORPEN.

OPMETEN

WAAR MOET IK MEE REKENING HOUDEN BIJ HET BEPALEN VAN DE MATEN VAN BUITENKUSSENS OP MAAT EN LIGBED KUSSENS OP MAAT?

• Ligbedden hebben altijd een scharnierpunt, zodat jij rechter op kunt gaan zitten of geheel kan gaan liggen. Wij passen de ligbedkussens hierop aan, zodat een ligbedkussen op maat met knik precies op een ligbed past. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven op hoeveel centimeter van de kant van het ligbedkussen het kantel of scharnierpunt zit. DIt kan je aangeven in het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling. De kosten hiervoor krijg je dan nog gefactureerd en hangt af van het soort ligbedkussen op maat dat je hebt gekozen.

• Let er ook goed op dat je in de ontwerptool de lengte en breedtematen van een buitenkussen op maat correct invult. Het is heel makkelijk; langste zijde van het buitenkussen is de lengte maat.

• Als een buitenkussen op maat tegen of op een ander buitenkussen komt, houd dan altijd rekening met de dikte van het andere buitenkussen.

LANGE BUITENKUSSENS

• Wij raden je aan om lange buitenkussens, langer dan 2,50, in meerdere delen te bestellen. Hierdoor kan je de buitenkussens ook makkelijker opbergen.

MEER TIPS

• Let op de zitdiepte van jouw buitenstoel of buitenbank. Is de zitdiepte van de buitenbank kleiner dan 50 cm. Ga dan voor een strak kussen in de rug.

• Meet altijd nauwkeurig de binnenmaten op van jouw buitenmeubels.

• Als je kiest voor plofkussens voor buiten laat ze dan een flink stuk boven de rugleuning van jouw buitenbank of buitenstoel komen ( 10 tot 15 centimeter)

Meetinstructies voor buitenkussens - Lange buitenkussens Tips voor opslag en zitdiepte

KLITTENBAND

• Als je wilt dat je kussens voor buiten op maat niet wegwaaien dan biedt klittenband de oplossing. We stikken 1 deel van het klittenband vast aan je kussen voor buiten en het andere stuk is een plakstrip die we meeleveren. Deze plak je eenvoudig vast. Laat ons weten op welke plaats je het klittenband bevestigd wilt hebben. Dit doe je eenvoudig in het opmerkingenveld bij je bestelling. Je ontvangt hiervoor nog een aparte factuur.

Klittenband - Bevestiging voor kussens buiten op maat

WIL JE BUITENKUSSENS BESTELLEN MET LUSSEN, KNOPEN, LINTJES LUSJES, STRIKJES OF KOORDJES DAN KAN JE DIT AANGEVEN IN HET OPMERKINGENVELD BIJ JE BESTELLING. HIER GELDT EEN MEERPRIJS VOOR DIE AFHANKELIJK IS VAN JE WENSEN. GEEF PRECIES AAN OP WELKE PLEK JE DE LUSJES EN/OF KNOOPJES WILT HEBBEN EN HET AANTAL. OOK WILLEN WIJ GRAAG WETEN HOE LANG JE DE LUSSEN WILT HEBBEN.

MET ONZE BUITENKUSSENS OP MAAT CREËER JIJ JOUW IDEALE BUITENLEVEN.

ERVARINGEN BOOTKUSSENS OP MAAT

Ik heb buiten een eikenhouten set staan. Ik had de meubelset met buitenkussens besteld maar was niet tevreden over de de kwaliteit, aangezien die kussens begonnen te verkleuren. Ik heb toen online gezocht en kwam hier uit. Ik heb uiteindelijk voor de hele meubelset buitenkussens op maat besteld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, ze hebben inmiddels een heel seizoen buiten gelegen en ze lijken nog als nieuw!

MARJA VAN SEGEREN- ALMERE

Ik heb hier flink wat kussens voor buiten besteld voor een aantal klanten van mij, voornamelijk kussens voor buitenstoelen in het formaat 45×45 en 50×50. De communicatie liep altijd soepel en de levering was altijd zeer snel, een aantal keer zijn de kussens zelfs binnen een paar dagen geleverd en dat voor een maatwerk product! Kwaliteit is ook super en jullie hebben een heel leuk team.

MARLIES DEKKER- AMSTERDAM

Ik heb hier een aantal ligbedkussens laten maken met lussen van 25 centimeter aan de uiteinden van het kussen. Ik kan ze hierdoor makkelijk vastbinden aan de stoelen, waardoor de kussens op hun plek blijven. Ook wilde ik een bies afwerking en dat was geen enkel probleem. Levering was zeer snel en kwaliteit goed.

TOBIAS VAN VIANEN- BREDA

Voor wat banken die ik buiten heb staan heb ik kussens nodig. Ik woon nog al in een gebied waar het hard kan waaien. Daarom heb ik de kussens voor buiten laten maken met klittenband. 1 stuk is prima aan het kussen vastgemaakt en het andere stuk kon ik eenvoudig op de banken plakken, het was heel eenvoudig en het werkt perfect. Ook vond ik de prijzen voor de buitenkussens goedkoop, zeker voor deze kwaliteit.

RUDA ZWOLLE- ALKMAAR

Ik ben heel blij met de dikke matraskussens. Elk matraskussen op maat voelt prettig aan en is heerlijk om op te liggen. Feitelijk zou de levering 2 weken duren maar ik werd al eerder verwittigd voor een leverafspraak. Ik vind de levering van kussens naar België zeer snel. Ik ben zeer content met het eindresultaat.

FRANK OOSTERHOUT- MECHELEN

I decided to order some customized cushions online. I needed custom outdoor bench cushions and chair cushions. The quality of the cushion, cushion filling and fabric are very good. Fast delivery and a customer-friendly customer service.

CHRIS KEANS- AMSTERDAM