ONDERHOUD

ONDERHOUD

Je wilt natuurlijk dat je op maat gemaakte kussens mooi blijven. Het is daarom belangrijk dat je de kussens goed onderhoudt. 

Is er toch een vlek gekomen op de kussens? Geen zorgen! Met de MATRIX Cleaner krijg je eenvoudig je kussens schoon. Ook kun je de hoezen gemakkelijk verwijderen met een rits en de kussenhoezen zijn wasbaar in de wasmachine op max 40 graden. Zorg ervoor dat je de vlek van te voren even voorbehandeld met wat milde zeep en een zachte borstel.  

Met de MATRIX Protect breng je een extra beschermlaag aan op de stof van de kussens. De protector breng je na een schoonmaakbeurt aan op je kussenhoes of 1x per jaar als standaard onderhoud. Dit zorgt ervoor dat de kussens een langere levensduur krijgen maar ook dat je de kussens nog gemakkelijker kan schoon maken. 

Inhoud

 Matrix Protector: 1000ml

 Matrix Cleaner: 500ml

Je ontvangt de MATRIX Protect en MATRIX Cleaner als set. Vul hieronder je gegevens verder in. Je ontvangt van ons een orderbevestiging met een betaallink. Na ontvangst van je betaling wordt het product dezelfde dag nog verzonden. (Mits voor 16:00 uur besteld en betaald.)

Product


WE STAAN JE GRAAG TE WOORD

 020 – 2442898
 06-83876511
 contact@matrixkussens.nl

BEREIKBAARHEID KLANTENSERVICE
Maandag t/m Vrijdag:11:00 uur tot 16:00 uur