INFORMATIE STOF

STOF

Met stoffen kun je de sfeer in huis snel en makkelijk veranderen. Het zijn sfeermakers die invloed hebben op ons humeur. Heb je daar wel eens bij stilgestaan? 

Onze stoffen beschikken over bijzondere eigenschappen, zoals water en vuilafstotendzwembadwater en zeewater bestendig, schimmelvrij en kleurvast. Hierdoor zijn de stoffen uitstekend geschikt voor buitengebruik. Je kunt je outdoor kussens dus gerust buiten laten liggen tijdens een regenbui!

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je kussens zullen verkleuren in de zon, de stof is namelijk kleurvast. Hier bieden wij ook 5 jaar garantie op!

Onze all-weather stoffen voor de all-weather kussens zijn perfect voor je loungekussensbootkussens of tuinkussens. Maar je kan de kussens ook prima binnen gebruiken! De stoffen zijn waterafstotend en de stoffen zijn daardoor makkelijk schoon te houden. 

Vind je het leuk om zelf je kussens te maken, prima! Je kan bij ons de stof online kopen. Stuur ons een mail of bel ons om de stof te bestellen. De kussenstoffen kan je dus los bij ons bestellen. Je hebt keuze uit meer dan 300 verschillende stofkleuren en je kan ons daarom ook een online stoffenwinkel noemen. Bekijk de weersbestendige stoffen die je online kan bestellen, het is een stoffenspektakel van all-weather stoffen. Je kan al vanaf 1 meter stof bij ons kopen. Je kan de stof per meter bestellen of per rol.

Het is natuurlijk belangrijk hoe een stof eruit ziet. Het maakt je boot, tuin, huis of andere omgeving mooier en een gevoel van een prettig thuis waar je ook bent. Dit is een meer persoonlijke keus en iedereen heeft een andere smaak. Hoe een stof zich gedraagt en of die over een tijdje nog steeds mooi is, is minstens net zo belangrijk. Dit is natuurlijk lastig voor jou om in te schatten.

Het is altijd verstandig om een kleurstaal aan te vragen. Dit kan gratis. Het is beter om de all weather stof in het echt gezien en gevoeld te hebben dan te snel bestellen en misschien een foute keuze te maken.

Stoffen hebben allemaal een geschiedenis en een verhaal. Om de all-weather stoffen beter te leren kennen is het handig om wat meer over hun achtergrond, kenmerken en eigenschappen te weten. Zo gaat de stof die je voor jouw kussens op maat gaat kiezen pas echt leven!De stoffen die wij gebruiken voor de kussens bestaan uit synthetische vezels. Het voordeel is dat ze licht en zeer sterk zijn. Ook hebben ze een hoge elasticiteit en een hoge slijtvastheid, de stoffen geven niet af. Ze zijn goed bestand tegen motten, schimmels, water, uv-straling en nemen weinig vocht op. Daarnaast zijn deze stoffen onderhoudsvriendelijk en goedkoper dan natuurlijke vezels. Synthetische stoffen klinkt voor niet iedereen positief, maar dat is inmiddels zeker niet terecht. Synthetische vezels hebben zich enorm ontwikkeld en verfijnd ten opzichte van een paar jaar geleden. De kwaliteit en de manier waarop ze aanvoelen is sterk verbeterd. Het zijn de meest onderhoudsvriendelijke kussens die er bestaan en gaan het langst mee.